CourseKanban för HR

Kanban är en metod och ett verktyg som hjälper oss att visualisera vårt arbete. Detta är viktigt för att främja tydlighet och skapa en gemensam förståelse som bidrar till att enklare kunna prioritera, skapa samsyn, hitta flaskhalsar, hantera komplexitet och visa er nya och fler sätt att samarbeta på.

Med denna utbildning kommer du och ditt team få konkreta verktyg och insikter som gör det möjligt att optimera era processer. Kanban erbjuder er en känsla av kontroll samtidigt som ni tillsammans blir effektivare att svara upp mot behov och förfrågningar.

Varför välja vår kurs Kanban för HR?

Fokusera & prioritera: Med Kanban lär ni er konsten att identifiera prioriterade uppgifter och undvika överbelastning. Genom att visualisera era arbetsflöden kan ni enkelt se vad som behöver prioriteras och hur ni ska hantera era resurser på bästa sätt.

Kanban för HR

Leverera: Genom att använda Kanban kan ni förbättra flödet i era leveranser och effektivisera era HR-processer. Ni kommer att lära er att följa upp, mäta och ständigt förbättra ert arbete för att säkerställa att ni levererar värde.

Reducera Stress: Med Kanban minskar ni inte bara arbetsbördan utan skapar även en transparent och strukturerad arbetsmiljö som kan minska stressnivån hos er och ert team.

Kursinnehåll: 

  • Vad är Kanban och dess historia?
  • Grundläggande Kanban-principer och terminologi
  • Hur bryter man ner arbetsuppgifter?
  • Öva upp förmågan att se flaskhalsar och “waste” (dvs ej värdeadderande arbete)
  • Testa och lär dig hur du kan arbeta med Kanban
  • Möten och vanor som stöttar 

Med vår Kanban för HR-kurs kommer du och ditt team att få verktyg och insikter som gör det möjligt att optimera era HR-processer, öka produktiviteten och minska stressen. Anmäl er idag för att ta det första steget mot att förvandla era HR-funktioner till en välorganiserad och effektiv motor för er organisation.

Det finstilta

📅 På plats i kurslokal i centrala Stockholm. Kl 13:00 – kl 17:00

🍩 Eftermiddagsfika, och AW för de som vill ingår

⏰ Har du svårt att bestämma dig? Var inte orolig, du kan avboka upp till en månad innan kursen och du kommer inte bli fakturerad en krona. 💸 Om avbokningen sker senare bli du däremot fullt fakturerad. Missa inte månads-märket.

🔄 Kan du inte komma? Sånt händer. Ge bort din biljett till en kollega eller vän 🙂

📅 Behöver du boka om. Inga problem. Du kan byta till ett senare datum fram tills två veckor innan kursen börjar.

Lärare


Jimmy är kanske mest känd för sina enkla, glada och tydliga illustrationer, hjälpsamma videos på YouTube, och för de böcker han har skrivit och visualiserat och de kurser han håller. De områden Jimmy verkar mest inom är facilitering, teamarbete, ledarskapsutveckling och hur man skapar innovativa och kreativa organisationer som bland annat Spotify, Tibber och Kry.


Frida är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden.

Lyssna på när Frida och Jimmy pratar om Kanban och visualisering i Agila HR-Podden.

Upcoming dates

2024-05-20

Sign Up